DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ USLIKANI ZAJEDNO, A ONDA IM JE ONA PRIŠLA SA BEBOM U KOLICIMA: Anina reakcija je sve iznenadila! (FOTO)

Show
DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ USLIKANI ZAJEDNO, A ONDA IM JE ONA PRIŠLA SA BEBOM U KOLICIMA: Anina reakcija je sve iznenadila! (FOTO)
.

Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana višemjesečna medijska prepucavanja očigledno su ostavili iza sebe.

Nekadašnji bračni partneri bili su sjajno raspoloženi, a sudeći po snimcima, zajedničko vrijeme koje su ponovo, kao porodica, proveli sa ćerkicom Lorenom veoma im je prijalo. Najviše je uživala razigrana Lorena, koja u prisustvu oba roditelja nije skidala osmijeh s lica.

sevic

Foto: Republika.rs

Lazić se strpljivo slikao sa fanovima, koji su oduševljeno čekali da upoznaju svog idola.

Posebno je sve raznježila Anina reakcija kada joj je prišla jedna mlada mama sa bebom.

lazic-darko

Foto: Instagram

Nekadašnji supružnici Lorenu su dobili 10. jula 2014. godine, dok su brak zvanično okončali u maju ove godine, iako su mnogo prije toga stavili tačku na svoju emotivnu vezu. Ana je utjehu pronašla u Danijelu Nedeljkoviću, dok je Darko vjerio Marinu Gagić, koja se porodila ovog ljeta, 24. juna. Pjevaču je ispunila najveću želju i podarila mu sina Alekseja.

Iako su se prethodnih mjeseci u više navrata "prepucavali" preko medija, Ana i Darko su riješili da zaborave na nesporazume. i izgladili odnose.

- Želim da naša kćerka bude ponosna na oca, u svakom smislu. Ja sam njegova velika podrška, to će tako biti zauvijek - kazala je Ana.

ana-sevic1

Foto: Instagram

Sevićeva je potom istakla da se nije udala za momka sa kim je otpočela romansu nakon razvoda od Darka, iako su se pojavile glasine da jeste.

BIVŠA SUPRUGA OGNJENA VRANJEŠA, DANIJELA OBUKLA SE KAO KARLEUŠA I DOŠLA NA NJEGOV ROĐENDAN: Kad je Vranješ vidio nije mogao doći sebi, POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA OD SEBE!

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

ana-sevic3

Foto: Instagram

sevic-4

Foto: Instagram

- Nisam stala na "ludi kamen", a koliko znam nije ni Darko. Naša Lorena je nešto što će zauvijek da nas veže - dodala je pjevačica.

(Republika.rs)

Ne propustite