BOGDANA OBUKLA CECINU VJENČANICU, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE: Evo kako izgleda, SUZE RADOSNICE! (FOTO)

Show
BOGDANA OBUKLA CECINU VJENČANICU, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE: Evo kako izgleda, SUZE RADOSNICE! (FOTO)
.

Za tačno mjesec dana Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovoriće sudbonosno „da“ u jednom poznatom beogradskom hotelu, a prem saznanjima, njihovo vjenčanje biće umnogome neobično i zanimljivo. Naime, mladoženja će tog važnog dana obući vojnu uniformu koju je nosio njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan prije skoro 25 godina, kada se ženio Svetlanom Cecom Ražnatović.

veljko-bogdana11

- Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju vjenčanicu, već i Arkanovo odijelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na vjenčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina - kaže  izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

veljko2

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PROFIMEDIA, FOTOMONTAŽA

- Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu vjenčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj proslijedi svoju vjenčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući - navodi naš izvor.

 Inače, model venčanice koji je Ceca nosila za svoje vjenčanje bio je dugo veoma popularan u Srbiji, što i ne čudi s obzirom na to da je snimak na kaseti sa vjenčanja pjevačice i njenog muža prodat u više od 100.000 primjeraka. Interesantno je da je i njena sestra Lidija Ocokoljić nosila istu haljinu na svom vjenčanju sa Predragom Ocokoljićem, pre 15 godina.

veljko1

Foto: Profimedia

Poznato je da porodica Ražnatović njeguje srpske običaje, pa će ih tako, prema pisanju medija, Veljko sve ispoštovati. Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti po Bogdanu u Titel, gdje će se obaviti kupovina mlade. Naravno, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Crkveno vjenčanje održaće se u Hramu Svetog Save, a građansko u sklopu jednog prestoničkog hotela pred više od 500 zvanica.


(Kurir.rs)

Ne propustite