SOFIJA MILOŠEVIĆ ZAPELA DA POSTANE ŽENA FUDBALERA: Otišla u Madrid da UHODI Luku Jovića, iako on ima ŽENU I DIJETE! A sada isplivale PRVE ZAJEDNIČKE SLIKE!

Show
SOFIJA MILOŠEVIĆ ZAPELA DA POSTANE ŽENA FUDBALERA: Otišla u Madrid da UHODI Luku Jovića, iako on ima ŽENU I DIJETE! A sada isplivale PRVE ZAJEDNIČKE SLIKE!
.

Da manekenka Sofija Milošević ne odustaje od ambicije da postane žena fudbalera, govori i činjenica da jednog od najtalentovanijih sportista Luku Jovića ne ostavlja na miru, pa tako manekenka trenutno boravi baš kod njega u Madridu.

652897-sofija-milosevic-news1-sonja-spasic-ff

Foto:Sonja Spasic

- Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gdje boravi već neko vrijeme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smiješne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen.

Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se poslije odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludjela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomjesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lijepa žena, a prije svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj - priča izvor i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

652891-sofija-milosevic-ff

Foto:Espreso

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povrijeđen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal.

Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 eura. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici - završava naš izvor.

628217-luka-jovic-news1-dado-djilas-ff

Foto: News

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da su fotografije njih dvoje proslijeđene i Sofijinom bivšem dečku Ademu Ljajiću. Kada su mu drugovi poslali fotografije, napisali su mu: "Evo ti je djevojka u Madridu, prešla je na špansku ligu", na šta je on odgovorio da ga je baš briga.

Svi Sofijini fudbaleri!

Manekenka izgleda baš voli fudbalere, pa je tako Sofija prvo bila sa Ademom Ljajićem nekoliko godina u vezi. Da bi njega kasnije zamijenila za starijeg, oženjenog Duška Tošića. Poslije Duška je prešla na hrvatskog fudbalera Ante Rebića, da bi se sada skrasila pored Luke Jovića.

Novi,.ba/Espreso

Ne propustite