Složila joj KRIVIČNU PRIJAVU! Luna više nije mogla da trpi UVREDE pa je po ovu Zadrugarku poslala policiju DA JOJ OČITAJU BUKVICU! Nastao HAOS!

Aktuelno
Složila joj KRIVIČNU PRIJAVU! Luna više nije mogla da trpi UVREDE pa je po ovu Zadrugarku poslala policiju DA JOJ OČITAJU BUKVICU! Nastao HAOS!
.

Luna Đogani pokrenula je krivični postupak protiv učesnice treće sezone rijalitija "Zadruga" Saške Karan.

saska
Đoganijeva je pokrenula tužbu jer ju je Saška tokom boravka u "Zadruzi" više puta nazvala ku*vom u toku svađe sa njenim ocem Gagijem Đoganijem.

Tako je Luna riješila da urgentno potraži pravdu na sudu, kom je već dostavila materijal kao dokaz da je Saška vrijeđala.

- Luna je unajmila advokata i tražila da sastavi tužbu za krivicu zbog riječi koje je Saška izgovorila. Zato što je u pitanju krivična prijava, Sašku će policija izvesti iz "Zadruge", kako bi je saslušala. Ona će morati da dokaže tvrdnje da je Luna naplaćivala s*ksualne usluge - govori dobro obaviješten izvor.

gagi-luna

Lunu je najviše pogodilo to što je Saška to iznijela pred njenim ocem i zato je odlučila da je sudski goni.

- Dosta mi je više da me blate po rijalitiju, sada će morati da dokaže svoje tvrdnje, lijepo tužba, pa će sljedeći put paziti šta priča u rijalitiju - rekla je Luna.

Podsjećamo da je Karanova tokom svađe sa Gagijem iznijela uvrede na račun njegove kćerke Lune Đogani, nazivajući je pros..tutkom.

saska-1

- Treba da mi zahvališ što onu tvoju kćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, pros..tutka koja ide iz kreveta u krevet - bez dlake na jeziku urlala je Saška, a Gagi je riješio da ne pada na provokacije, te se držao po strani.
Izvor: ekskluziva.ba

Ne propustite