Nakon 57 godina otac je sreo sina za kojeg je mislio da je rođen mrtav (VIDEO)

Objavljeno:22.10.2019 - 08:23
A A A Times Arial


Paul Raymann odrastao je u domu punom ljubavi s roditeljima koji su ga posvojili kada je bio beba. No, tek je kasnije saznao za strašnu tajnu koju su njegovi roditelji skrivali.

Ispalo je da su ga roditelji ilegalno kupili od liječnika Thomasa J. Hicksa, koji je vodio lanac trgovanja bebama. Zapravo, Paulov biološki otac nije ni znao da mu je sin živ.

screen-shot-10-22-19-at-08-24-am

Zahvaljujući emisiji Taken at Birth pokrenuta je istraga kako bi se Paul ujedinio sa svojim voljenima za koje nije znao da postoje.
Rođenje je nešto predivno, ali ono što se dogodilo u klinici u Georgiji je zaista stravično.

Otkriveno je da je liječnik Thomas J. Hicks prodavao novorođenčad za oko 1000 dolara. Žrtve su bile oko 200 djece tijekom 50-ih i 60-ih.

Jedna od prodanih beba žena je imenom Jane Blasio koja je potrošila desetljeća nastojeći otkriti Hickove zločine. Ona je glavna istražiteljica u navedenoj emisiji.

screen-shot-10-22-19-at-08-27-am

Nakon što je saznala za svoju prošlost, Jane je odlučila pomoći i drugim Hickovim žrtvama da pronađu svoje prave roditelje. Tako je rekla:

„Mnogo majki nije ni znalo da imaju bebu jer je liječnik lagao i rekao im da im je beba preminula“.

Blasio se posvetila spajanju obitelji koje su razdvojene zbog Hicksa koji je navodno preminuo 1972. No tek je 1997. skandal izašao u javnost te je i dalje sve obavijeno velom tajni.

Za sada je Jane najmlađa Hicksova žrtva. Jane je objasnila što joj je otac rekao o kupnji:

„Hicks mu je rekao da donese gotovinu i kada je došao dali su mu bebu kroz stražnja vrata, a on im je dao novac“.

Sretna ujedinjenja djece i roditelja su najveća Blasijina nagrada. Jedna od tih beba je i Raymann. On je saznao da je jedno od prodane djece. Njegov biološki otac je u to vrijeme imao samo 16 godina, ali se sjeća da mu je djevojka rekla da je beba rođena mrtva.

screen-shot-10-22-19-at-08-27-am-001

To naravno nije bila istina. Raymann je rođen potpuno zdrav te je prodan u drugu obitelj.

DNK testiranjem otkrivena je misterija o njegovim biološkim roditeljima te je Raymann nakon 57 godina konačno mogao zagrliti svog biološkog oca.

Raymann je nevjerojatno zahvalan što je konačno saznao istinu:

„Jako sam sretan što ga imam. Kao da sam se ponovno rodio.“
Izvor:noviživot

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!