REGION BRUJI O SKANDALU POPULARNOG PJEVAČA Halidova ljubavnica pokazala posljedice JEZIVOG PREBIJANJA: Je l treba da UMREM prije nego što neko zaustavi OVOG ČOVJEKA?! (VIDEO)

Aktuelno
REGION BRUJI O SKANDALU POPULARNOG PJEVAČA Halidova ljubavnica pokazala posljedice JEZIVOG PREBIJANJA: Je l treba da UMREM prije nego što neko zaustavi OVOG ČOVJEKA?! (VIDEO)
,

Sonja Bašić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a s prebivalištem u Australiji, optužila je popularnog pjevača Halida Muslimovića za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara. Kako je istakla za tamošnje medije, toliko ju je koštao tokom trogodišnje veze na daljinu koju su imali. 

"Je l žena treba da umre prije nego što neko zaustavi ovog čovjeka? Radim sve što mogu samo da ga zaustavim", istakla je ona gostujući u jednoj emisiji, gdje je, između ostalog pokazala i kako je izgledala nakon skandaloznog prebijanja, kada je mislila da joj je došao kraj, piše Kurir. 

halidsonja

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

"Udario me je pesnicom, počela sam da gubim svijest... zgrabio me je i ujeo za ruku... pomislila sam kako će me ubiti", pričala je Sonja. 

Osim što je plaćala put do Bosne i nazad, ona mu je, kako se navodi, često finansijski izlazila u susret, te su dug tako i nakupio. Pošto je tražila svoj novac nazad, zaradila je, preko svega, i ujed, koji je mnogima zapravo najsumnjiviji. Pošto se pisalo da je u alkoholisanom stanju izletjela iz automobila u pokretu te tako zaradila stravišne udarce, kako je moguće da je na taj način bila i ujedena za ruku - pitali su se stručnjaci. Jedan psiholog istakao je da bi narod trebalo dobro da razmisli prije nego što počne da osuđuje Sonju. 

sonja1

FOTO: PRINTSCREEN, A CURRENT AFFAIR

"Takva sam. Za mene, to je bilo kao da mu pomažem, nije mi to bio problem. A on je obećao da će mi vratiti sve. Izgleda da je on baš dobar glumac", jadala se ona. 

Psiholog objašnjava da žene "s ovakvim ljudima" završe u vezi jer se s takvim profilima nikada prije nisu susrele. Inače su veoma inteligentne i ne treba im prebacivati to što nisu primjetile problem ranije. 

sonja2

FOTO: PRINTSCREEN, A CURRENT AFFAIR

"Želim da se ovo završi, tražim pravdu! Ovaj čovjek mora platiti za ono što je učinio. Sretna sam što sam živa! Ali, ko je njegova sljedeća žrtva? I šta će da se desi kad ga neka druga bude pritisla da joj vrati pare?!", govorila je vidno potresena Sonja koja je riješila da uradi sve što je u njenoj moći, samo da se domogne pravde. 

Novi.ba/Kurir, M.G/A Current Affair/Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Ne propustite