PROŠLO JE 12 GODINA OD SMRTI NINE REŠIĆA, A NJEGOV GROB NE POSJEĆUJE NIKO OD PORODICE: Kad su vidjeli šta piše na spomeniku, SRCE IM SE SLOMILO!

Objavljeno:21.10.2019 - 13:51
A A A Times Arial

Foto: Pink.rs

Amir Rešić Nino sahranjen je u rodnoj Bosanskoj Dubici 2007. godine, a samo nekolicina pevačevih fanova danas obilazi njegov grob.

Kako se ranije pisalo, stanovnike Dubice pogodila je činjenica da niko od pjevača, a još gore niko ni od članova porodice od koje neki danas toliko govore o njemu, ne posjećuju njegov grob.

– To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovdje, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov ujak, a ne djeca i bivše žene. To i piše na spomen ploči – ispričala je gospođa iz Bosanske Dubice.

Kasnije, prje oko dvije godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najvjerniji fanovi postavili su zvijezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije čak učinila ni najbliža porodica.

nino

Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje. Tako je mikrofon koji je stajao na spomeniku zarđao.
Kako su ranije otkrili žitelji Bosanske Dubice, njemu djeca, ćerke Tamara, Amela i Sandra ni na sahranu nisu došle, a kada mu je bila godišnjica, opet niko nije bio tu.

Podsjetimo, Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini, od perforacije pankreasa, izazvane alkoholizmom. Prije tri dana navršilo se 12 godina od Ninove smrti. Njegova kćerka Sandra se na dirljiv način prisetila svog pokojnog oca i dana kada su joj u bolnici saopštili da on više nije živ.

sandrasandra

Pjevačica je kako je navela u opisu prvi put podijelila njihovu zajedničku fotografiju, jer se plašila negativnih i ružnih komentara, a zbog čega još nije posjetila očev grob, ostaje nepoznanica.

(Pink.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!