Cecu i Arkana je vjenčavao ON! SVI SU U ŠOKU! Mračna tajna sa svadbe vijeka isplivala na vidjelo,a sve zagvaljujući ovoj fotografiji

Objavljeno:20.10.2019 - 12:07
A A A Times Arial

Bračni par Ražnatović venčao je jedan kontroverzni bivši vladika
Ceca Ražnatović se 19. februara 1995. godine udala za Željka Ražnatovića Arkana. 

ceca

Ono što je manje poznata informacija je da je bivši vladika Zvorničko-tuzlanske eparhije Vasilije Kačavenda bio je jedan od sveštenika koji su vjenčali Cecu i Arkana.

ceca-i-arkan-01-foto-epa-milos-jelesijevic-1000x0
Na fotografiji se jasno vidi da je Kačavenda bio u redu sveštenika SPC koji su prisustvovali srpskoj "svadbi decenije".

Kačavenda bio vrlo neprijatan tokom razgovora s novinarima koji su ga pitali o ovoj fotografiji.

ceca-vjen

- Nisam ih vjenčao, ali neću da vam kažem da li sam prisustvovao. Ne sjećam se - rekao je vladika i spustio slušalicu.

Ipak, sveštenik Milidrag Stokanović, Kačavendina desna ruka, sjeća se da je vladika bio među sveštenicima koji su venčali Arkana i Cecu.

ceca-i-arkan
On kaže da se sa sigurnošću seća da Kačavenda nije lično vodio ceremoniju, nego da su to radila druga dva sveštenika. On je, kaže Stokanović, bio pozvan kao episkop kako bi bili ispoštovani crkveni kanoni, jer je Arkan bio stariji od Cece 21 godinu.


- Tu se radi o crkvenom kanonu koji samo izuzetno dopušta veliku razliku u godinama između mladenaca. Kod njih je ta razlika bila veća od propisanog maksimuma od 15 godina. Sjećam se vjenčanja, a Kačavenda je bio pozvan da bude među sveštenicima, prije svega, jer je bio veliki Arkanov prijatelj, a i kao episkop zbog kontroverzi oko razlike u godinama supružnika - kaže Stokanović.
Izvor:alo.rs
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!