KARLEUŠIN TIM GA ŠKARTIRAO DOK JE ONA BILA U KINI, ALI ONDA SE UMIJEŠAO ĐORĐE DAVID: Ovaj takmičar više NIJE HTIO da se takmiči, a onda se desio PREOKRET!

Show
KARLEUŠIN TIM GA ŠKARTIRAO DOK JE ONA BILA U KINI, ALI ONDA SE UMIJEŠAO  ĐORĐE DAVID: Ovaj takmičar više NIJE HTIO da se takmiči, a onda se desio PREOKRET!
.

Takmičar Jasmin Arnaut u prošloj sezoni "Zvezda Granda" takmičio se u timu Jelene Karleuše, ali je ona to potpuno zaboravila, pa poželjela da ove godine bude u njenom timu.

Međutim, želja kandidata i Đorđa Davida se poklopila, pa su na obostrano zadovoljstvo i izljubili na sceni, dok je Jelena pokušavala da se opravda za svoju grešku.  

2026167-66-ls

Foto: Kurir

"Meni se ovaj sviđa", rekao je Đorđe već pri prvim taktovima pjesme pa mu od srca dao prvi glas. Odmah za njim uradila to i Karleuša.

"Kod koga je bio? Kod Jelene. Sreća pa te se sjeća", prokomentarisala je Marija Šerifović sigurna u sebe i svoje sjećanje, na šta se Karleuša postidila pa požurila da "ugasi" svoj taster. 

"Ona nema pojma da je bio kod nje! Jao, pa ljudi, ovo je najveći šou na Balkanu, vjerujte mi", uzviknuo je Saša Popović.

2026161-screenshot-54-ff

Foto: Printscreen

"Ja se plašim da u tom periodu kad ste vi njega izbacili ja nisam bila tu. Ova godina... kad se ovo sve dešavalo.. Ja sam bila u Kini kad ste vi njega škartirali. Ali moj glas govori da sam ja izabrala pravog. Znači, isključila sam se, jer ja po pravilima ne mogu da ti ponovo budem mentor", pokušala je da se opravda Jelena. 

Takmičar je kratko rekao da je ispao u trećem krugu. 

"Ja moram sada nešto da priznam. Ja sam htio da prestanem da se takmičim, ali sam se samo zbog ovog čovjeka koji mi je dao glas ponovo prijavio", rekao je Arnaut na šta je David odmah ustao pa mu potrčao u zagrljaj.

"Ma lažeš! Dođi da te ljubi brat. Pa ovo je za mene čast", rekao je pjevač pa su se srdačno poljubili na sceni "Zvezda Granda".

bekuta-2

Foto: Instagram

"Postoji neka veza. Čim je krenuo da pjeva Đorđe mu je dao glas i rekao "ovaj je moj". Tako da sigurno postoji neka veza", zakljulila je Ana Bekuta koja se sve pomno ispratila. 

Novi.ba/Kurir

Ne propustite