TINI SU REKLI DA JOJ JE KĆERKA UMRLA PRI POROĐAJU: Bila je u depresiji, a onda poslije 30 godina slučajno saznala da ima SINA! (FOTO)

Aktuelno
TINI SU REKLI DA JOJ JE KĆERKA UMRLA PRI POROĐAJU: Bila je u depresiji, a onda poslije 30 godina slučajno saznala da ima SINA! (FOTO)
.

Tina Bejarano uradila je DNK test i saznala da je njeno dijete, za koje su joj rekli da je umrlo, živo i zdravo i ima čak 30 godina.

Bejrano je svoje drugo dijete rodila sa sedamnaest godina, a u to vrijeme joj je majka, koja ju je zlostavljala, rekla da može da zadrži samo jedno dijete.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

"Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim tijelo svoje djevojčicee. Svake godine mi je bilo sve teže. Pala sam u depresiju i stalno sam plakala", otkrila je Tina.

Tinu je na DNK test nagovorila njena prva kćerka Tifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila mejl koji joj je promijenio život.

"Mislim da moramo darazgovaramo. Ovdje piše da smo u krvnoj vezi i da si mi majka", pisalo je u mejlu.

dijete1

Foto:Printscreen/Youtube

Umjesto kćerke koju je rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promjenu pola.

"Baš me briga za promjenu pola, to je moje dijete. Sretna sam što je živ", rekla je Tina.

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promjene pola živi sa svojom ženom i djetetom u Nju Džerziju. Posljednjih nekoliko mjeseci Bejarano je u kontaktu sa svojim sinom, a planiraju i susret krajem novembra.

dijete2

Foto:Printscreen/Youtube

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite