SLOBA ŠTITI KIJU, SVE SE SAZNALO! LAŽE DA GA NIJE NAPALA NOŽEM: Iza svega stoji OVA PRIČA!

Aktuelno
SLOBA ŠTITI KIJU, SVE SE SAZNALO! LAŽE DA GA NIJE NAPALA NOŽEM: Iza svega stoji OVA PRIČA!
.

Nakon što je Kristina Kockar upala u stan Slobe Radanovića i napala ga nožem, pjevač je pokušao da cijelu priču zataška i demantuje jer ga je ona molila da je štiti kako ne bi trpjela posljedice.

Razlog zbog kojeg je Sloba Radanović prvo potvrdio, a potom demantovao da je Kija Kockar napravila incident u njegovom stanu jeste što je želio da je zaštiti od mogućih pravnih posljedica.

- Kristina je molila Slobu satima da je ne tuži i da medijima ispriča kako ništa nije tačno kako bi zataškala cijeli skandal. Obećala mu je da će se sve promijeniti ukoliko joj ovaj put ispuni želju i da ga neće više dovoditi u ovakve situacije - navodi izvor blizak pjevačici za “Blic” i dodaje:

- Ona je burno reagovala i svjesna je kakvu je grešku napravila. Popila je malo više te večeri i potpuno izgubila živce, ali ne želi da se o tome priča, niti piše naširoko pa pokušava na sve moguće načine da zataška incident.

kija

Foto:Printscreen

Upravo zato njen bivši suprug dao je oprečne izjave medijima. U prvoj izjavi Sloba je rekao da je tačno da ga je bivša supruga fizički napala i da je policija dolazila na njegovu adresu, a onda je nakon sat i po, kada su novinari stigli u njegov stan na Novom Beogradu, opovrgao sve.

- Kristina je nakon incidenta cijelo jutro molila Slobodana da demantuje pisanje svih medija i da zataška cijelu priču. Shvatila je koliko je situacija ozbiljna, a najviše se uplašila za pravne posljedice, da zbog incidenta ne završi na sudu - objašnjava Slobin prijatelj upućen u cijelu priču i ističe:

- Kako je bila zaista uzrujana i potresena, Sloba joj je obećao da je neće pravno goniti. Takođe on stvarno nema ništa protiv Kristine i ne misli da bi mu ozbiljno naškodila pa joj je brzo popustio i obećao da će pričati njenu verziju priče. On želi samo mir i da se ne ponavljaju ovakvi skandali.

sloba1

Foto:Printscreen

Podsjetimo, Kija i Sloba su čak i u policiji nakon incidenta dali skroz oprečne izjave. Prema našim informacijama, Kija je ispričala da su ona i Sloba zajedno bili na promociji knjige i da su se zatim po ranijem dogovoru zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

Međutim, Radanović je ispričao totalno drugačiju verziju događaja koja je prethodila sukobu.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima.

Da je Kijina priča neistinita, moglo se zaključiti i iz izjave njihovog menadžera, koji je otkrio da je u noći incidenta Sloba sve vrijeme bio sa njim. Ipak, Sloba je nakon konstantnih Kijinih molbi odlučio da je ne goni pravno i potvrdi njenu verziju priče.

Dalje istrage neće biti?

Dalji rasplet događaja koji se desio između Slobe Radanovića i Kije Kockar odredit će sud.

sloba2

Foto:Instagram

- Prve informacije govore da ovdje nema krivičnog dela. Po svemu sudeći neće biti istrage, ali će tužilaštvo sačekati izvještaj policije i nakon toga donijeti konačnu odluku - objašnjava izvor iz policije za “Blic”.

 

Ne propustite