"Neće mi oprostiti što sam objavila ovu fotku, ali morate znati zašto plače"

Aktuelno
"Neće mi oprostiti što sam objavila ovu fotku, ali morate znati zašto plače"
.

Lora Mekintajer na Fejsbuku je objavila fotografiju sestre bliznakinje koja sjedi uplakana sa čašom vode i tanjirom hrane u krilima. Viralni trenutak je lajkovan preko 100.000 puta jer je priča iza suza Kejti Mekintajer vratila ljudima vjeru da poslije teških trenutaka u životu idu bolji dani.

"Ubiće me što sam ovo objavila, ali da li možemo na trenutak da se zahvalimo medicinskim sestrama.

Moja sestra bliznakinja Kejti radila je 53 sata u toku četiri dana. Često ne stigne da jede, pa čak ni da pije vodu. Toliko je dobra u tome što radi da zaboravi da vodi računa o sebi, dok vodi računa o drugima.

Ova fotografija je zabilježena u julu jedne večeri kad se vratila kući poslije teškog dana. Bila je na porođaju na kojem je beba rođena mrtva. Da li ste nekad pomislili kroz šta sve prolaze sestre na porođajima?

sestra

Foto:Facebook

Uživaju u porođajima koji prođu glatko i kad su mama i beba dobro. Gledaju pa,niku i ank,sioznost majke kad je uplašena prije porođaja. Gledaju mir majke koja ima podršku porodice, gledaju tinejdžerke koje su trudne. Gledaju i zavisnice koje se odriču djece. Gledaju zaposlene iz Centra za socijalni rad koji dolaze po djecu. Ne znam da li ste znali da one organizuju sa,hranu u slučaju da beba pre,mine? Ja nisam znala.

Kejti, i sve ostale medicinske sestre, su nevjerovatne. One su blagoslov za pacijente i njihove porodice. Hvala vam zbog svega što radite".

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Ne propustite