OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ, PONUDILA POMOĆ PORODICI, ONI JE ODBILI: Evo šta se desilo!

Aktuelno
OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ, PONUDILA POMOĆ PORODICI, ONI JE ODBILI: Evo šta se desilo!
.

Nakon što je čula za slučaj sedmeročlane porodice, koju su iselili iz njihovog doma u beogradskom Dorćolu, u kojem su živjeli od 1982., Marija je odlučila priskočiti u pomoć.

Osim što su ostali bez doma, jedna članica porodice ima rak, te je prilikom iseljenja po nju morala doći hitna pomoć. Kad je to vidjela, pjevačica se odmah angažirala da pomogne nesretnoj porodici.

– Iskreno … U ovoj mojoj lijepoj Srbiji ne može me više ništa iznenaditi… I ne znam ni opisati koja se količina bijesa u meni pojavi … Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pjevaljka za neke … Ako neko ima kontakt – dajte ja ću platiti i skućiti familiju – poručila je Marija na Twitteru.

marija1

Juče se ipak za Novosti oglasio Muhamed Osman čiji je dom u utorak srušen do temelja i potvrdio da se čuo sa Marijom, ali dodao i da je odbio njenu pomoć:

– Marije Šerifović nas je pozvala ubrzo nakon što nam je dom pretvoren u pepeo. Preko društvenih mreža došla je do broja moga oca Seladina, ponudila nam je pomoć i izrazila želju da nam plaća kiriju naredna tri mjeseca. Mi smo joj beskrajno zahvalni na tome, ali ponuđenu pomoć ćemo odbiti. Nama je potrebno da povratimo naš dom koji je bespravno srušen.

Ono što sve zbunjuje jeste još jedan tvit pjevačice koji je i pored svega glasio:

Ne propustite