OTKRIVENA TAJNA IZ PROŠLOSTI VELJKOVE BOGDANE: Za ovo niko nije znao, čak ni CECA, EVO KO JE ONA ZAPRAVO!

Show
OTKRIVENA TAJNA IZ PROŠLOSTI VELJKOVE BOGDANE: Za ovo niko nije znao, čak ni CECA, EVO KO JE ONA ZAPRAVO!
.

Kada je Veljko Ražnatović javnosti predstavio svoju novu djevojku Bogdanu Rodić, malo ko je znao da je ona bila veoma uspješna košarkašica.

veljko-bogdana11

Bogdana je 2013. godine bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik. Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

veljko-bogdana2

- Prijatno sam se iznenadila kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Cecinim sinom. Njih dvoje su na početku, Veljka još uvijek nisam upoznala, ali ima vremena. O njemu mislim sve najljepše. On je mlad, lijep, dobar i vaspitan dečko. Drago mi je što su zajedno i imaju našu punu podršku. Voljela bih da se lijepo slažu i da njihov odnos ide u lijepom pravcu - kazala je za Kurir Bogdanina majka Danijela Rodić.

veljko-i-bogdana2

Ne propustite