PJEVAČICA DANAS ŽIVI SA 7 MAČAKA: U Jugoslaviji je bila velika zvijezda, a onda je izbačena iz kuće, ZNATE LI KO JE ONA!

Show
PJEVAČICA DANAS ŽIVI SA 7 MAČAKA: U Jugoslaviji je bila velika zvijezda, a onda je izbačena iz kuće, ZNATE LI KO JE ONA!
.

Krajem prošlog vijeka bila je jedna od najvećih zvezda u Jugoslaviji, imala je zavidnu karijeru i jedinstven stil koji nije promijenila.

Naime, Bebi Dol iza sebe ima pregršt hitova i uspjeha, a sada gotovo da se potpuno povukla sa scene. Do prije nekoliko godina ova neobična umjetnica je živjela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru iz koje ju je istjerao gazda jer, kako on sam kaže, nije imala za kiriju.

- Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mjesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj - iznervirao se gospodin tada na sam pomen bivše stanarke.

1157981-bebi-dol-ls
 
I ona sama je pričala o novcu, pa poručila da joj je dovoljno da ima za osnovne potrebe, te da se trudi da zadrži svoj mir:

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala  uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.

bebi

Bebi u stanu ima nekoliko mačaka o kojima brine, a i sama je pričala kako muž čuva sedam mačaka dok je ona na "Farmi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1991, sa Radoslavom Gaićem i Vajsom

A post shared by Bebi Dol (@bebidol.official) on

(Blic.rs)

Ne propustite