Provedite wellnes odmor u predivnom Amedia Hotelu Graz!

Aktuelno
Provedite wellnes odmor u predivnom Amedia Hotelu Graz!
-

Bez obzira je li to gradski odmor ili poslovno putovanje: BEST WESTERN PLUS Amedia Hotel Graz nudi vam najbolju udobnost i izvanrednu uslugu u šarmantnoj atmosferi.

2

BEST WESTERN PLUS Amedia Hotel Graz je poslovni hotel u srcu Graza, za poslovne i individualne turiste. Historijski centar udaljen je samo nekoliko minuta hoda, a tramvaj je dostupan ispred hotela.

3

Za posjetioce sajmova, kongresa i događaja, hotel je idealan izbor jer se nalazi nasuprot MCG Gradec - Izložbenog centra i Gradske vijećnice! Objekat AMEDIA Luxury Suites Graz smešten je na 1 km od Gradske dvorane i Sajmišta u Gracu i na 10 minuta vožnje tramvajem od Starog grada.

9

Otvoren je 2015. godine i nudi besplatno korišćenje bežičnog interneta i saune. Svi prostrani i klimatizovani apartmani tipa "suite" pojedinačno su uređeni modernim umetničkim delima.

4

Sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, aparat za kafu, kuvalo i sopstveno kupatilo. Pogodnosti takođe obuhvataju bade-mantile i papuče. Pojedine smeštajne jedinice imaju kuhinju.

10

Gosti mogu uživati u užinama, laganim obrocima i internacionalnim vinima u okviru objekta AMEDIA Graz. Usluga dostave namirnica, usluga hemijskog čišćenja i privatna garaža na raspolaganju su uz doplatu.

8

Iza ugla se nalazi tramvajska stanica Jauerburgase, od koje se može stići do centra grada. Objekat je udaljen samo 1 minut vožnje od autoputa A2 i 10 minuta vožnje automobilom od Aerodroma Grac.

6

Dva noćenja za dvije osobe sa doručkom u Amedia Hotelu Graz platite 277 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite