"VIDJELI SMO SE KRAJEM AVGUSTA, BIO SAM KOD NJE U NIŠU" Mile kuhar tvrdi da je ON OTAC Miljaninog djeteta: Traži od Marije JEDNU STVAR, ovo mijenja sve!

Show
"VIDJELI SMO SE KRAJEM AVGUSTA, BIO SAM KOD NJE U NIŠU" Mile kuhar tvrdi da je ON OTAC Miljaninog djeteta: Traži od Marije JEDNU STVAR, ovo mijenja sve!
.

Afera ko je zaista otac djeteta Miljane Kulić potresa „Zadrugu“, ali i spoljni svijet. Da li je to Lazar Čolić Zola, Bojan Tomović ili Mile Mirković iz Krčedina, danima se licitira! Redakciji Kurir Starsa javio se kuvar iz Vojvodine i do detalja objasnio kada su on i Miljana imali odnose.

Poznanstvo između Kulićeve i Mirkovića datira još od prije nekoliko godina, tokom njenog učešća u „Parovima“. Nakon toga, ostali su u kontaktu, a pred njen ulazak u „Zadrugu“ vidjeli su se, „voljeli“ i sasvim moguće napravili bebu!

- Ja sam od 27. do 29. avgusta, bio kod nje u Nišu. Njeni roditelji su me prihvatili, Marija me obožava i smatra zetom. Podržavam Miksi šta god da uradi, ali bih voleo da zadrži dijete, samo da se rodi živo i zdravo. Prihvatiću ga i tražiću DNK kada se rodi - tvrdi Mile i dodaje da je Zola maltretirao i ljubomorisao Kulićevoj.

miljana2

foto: Printscreen

- Nju je Zola pitao u „Zadruzi“ da li je bila sa mnom i ona mu je priznala. Veliki je kockar koji od Miljane samo traži pare. Znao je za nas, video je naše poruke i stalno ju je kontrolisao. Zato se Miljana i ja nismo dopisivali, već smo se samo čuli. Kukala mi je da je Zola ljubomoran - kaže kuhar iz Krčedina i misli da ima veće šanse od Zole.

miljana1

foto: Printscreen

- Siguran sam da bi Marija, kada bi morala da bira između mene i Zole, izabrala mene. Ako ubijedi kćerku da sam ja pravi čovjek za nju, odlično. Svim silama ću se boriti da bude moja žena! Moja nesuđena tašta i ja borićemo se da je odvojimo od Zole. Živjećemo u Krčedinu i čuvati naše dijete! Moja mama isto tako voli Miksi. Kajem se što je nisam poveo u Krčedin prije „Zadruge“, ne bi ni otišla kod Zole. Pričala mi je da hoće da uzme stan u Novom Sadu da bi bila blizu mene, da bi željela da živimo zajedno - kaže Mile, koji nam je poslao i fotke s Miljanom.ij

marijaplace

foto: Printscreen

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite