STOJA MALOLJETNA RODILA SINA, A ONDA IH JE SVEKRVA IZBACILA NA ULICU: Evo kako njen jedinac danas izgleda, PJEVAČICA PONOSNA! (FOTO)

Show
STOJA MALOLJETNA RODILA SINA, A ONDA IH JE SVEKRVA IZBACILA NA ULICU: Evo kako njen jedinac danas izgleda, PJEVAČICA PONOSNA! (FOTO)
.

Stoja je izgubila muža, a nakon što je sahr.anjen Stojina svekrva je nju i njenog sina, prema pevačicinim rečima, izbacila na ulicu.

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dijete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dijete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam.

stojaa

stoja10

Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednji komad hljeba. Naravno morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede - ispričala je pjevačica u jednoj emisiji nedavno.

stoja

Stoja je danas veoma privržena za svog sina jedinca kojeg je i pored svih nedaća uspjela da izvede na pravi put. On danas ima svoj dom koji mu je majka obezbijedila i uvijek može da računa na nju šta god mu treba. Stoja je u redovnom kontaktu sa svojim sinom i njegovom djecom, koji su joj najveća radost u ovim godinama. Kako pišu mediji, ona danas radi u psihijatrijskoj bolnici i uzoran je građanin.

stoja9

stoja4

-Milan je jako vrijedan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čovjeka izrastao, iako ja nisam uvijek bila pored njega, sticajem okolnosti - rekla je pjevačica u emisiji „Iz profila“.

stt

Ne propustite