POSJETILI SLOBINU MAJKU U ZRENJANINU, EVO ŠTA SE DEŠAVA ISPRED NJIHOVE KUĆE: Draginjine riječi su cijelu Srbiju ostavile u NEVJERICI!

Show
POSJETILI SLOBINU MAJKU U ZRENJANINU, EVO ŠTA SE DEŠAVA ISPRED NJIHOVE KUĆE: Draginjine riječi su cijelu Srbiju ostavile u NEVJERICI!
.

Zbog incidenta koji se dogodio između Kije Kockar i Slobe Radanovića u njegovom stanu na Novom Beogradu, ekipa portala "Puls Online" je posjetila njegove roditelje Dušana i Draginju u Zrenjaninu.

Najprije su porazgovarali sa prvom komšinicom pjevačevih roditelja.

- Oni žive u kući pored. Slobini roditelji su stari ljudi i bolesni. Njegova mama treba da ide na operaciju - rekla nam je ona i otkrila da pjevač redovno obilazi roditelje.

slobina-kuca-ras

Foto: Snježana Krstić/RAS Srbija

- Sloba je dobro dijete, stalno dolazi. Mnogo je vezan za majku. Brine o njoj i plaća joj sva liječenja.

Na priču da ga je napala bivša žena se nije mnogo iznenadila.

- Pet godina su bili u braku, a za to vrijeme sam je jednom vidjela u dvorištu. Uvijek čeka ispred kuće. To vam sve govori kakva je ona. Sloba je duša od čovjeka, a ona je prava opasnica - dodala je komšinica, a onda smo otišli kod Slobinih roditelja.

slobinakucaras

Foto: Snježana Krstić/RAS Srbija

Njegova mama nam je već s vrata rekla da je uznemirena zbog vijesti da se potu.kao sa bivšom ženom.

- Od jutros mi zvone telefoni, treba da idem na operaciju kuka, ovo me je potreslo. Ne treba mi ovo, ja sam srčani bolesnik - poručila nam je gospođa Radanović, koja je zamolila da je ne fotografišemo budući da se kreće na štakama.

Majka Slobodana Radanovića ističe da ne zna sta se zapravo dogodilo između njega i Kije prošle noći.

slobinajpg

Foto: Snježana Krstić/RAS Srbija

- Nemam pojma šta se dogodilo. Mi znamo koliko i vi. Sin nas je zvao i rekao da su to samo priče "rekla, kazala" i da ne brinemo - rekla nam je Draginja, a potom dodala:

- Ne vjerujem da je bilo tuče. Ne bi moj sin nikada digao ruku na ženu. Ne vjerujem ni da ga je ona napala. Mozda je došla na vrata samo, ali ne više od toga. Da se to dogodilo ovdje, da sam bila očevidac, znala bih da vam kažem više, ovako ni ja sama ne znam šta se tačno dogodilo -završila je Draginja.

Izvor: Puls Online

Ne propustite