LUNA ZAGLAVILA U DUGOVIMA! Novac od ZADRUGE potrošen, njemu duguje 140.000 KM! Oduzima joj STAN?! Anabela je KRIVA!

Show
LUNA ZAGLAVILA U DUGOVIMA! Novac od ZADRUGE potrošen, njemu duguje 140.000 KM! Oduzima joj STAN?! Anabela je KRIVA!
.

Luna Đogani duguje bivšem očuhu, Andreju Atijasu, 70.000 eura! Sarajevski biznismen je prije tri mjeseca pozajmio pare pobjednici "Zadruge 2" da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sad očekuje da mu njih dvije vrate novac.

luna-djogani-gotik-211892-photo-e-stock-caslav-vukojicic-1000x0

Foto: S. Vukojić

- Luna je platila stan 120.000 eura. Uzela je 50.000 eura od Pinka, još prije nego što je ušla u "Zadrugu 2" i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreja Atijasa da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 eura za kupovinu stana. Pristao je na to, jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz "Zadruge" - objašnjava dobro obavješten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo poslije toga Anabela i Andrej razveli, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahtjeva da mu hitno vrate novac.

- Rekao im je da moraju što prije da mu daju tih 70.000 eura. Govori im da je pola stana njegovo i prijeti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja.

116986-aa-f

Foto: Instagram

- Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Vidjet ćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to - priča sagovornik.

Ovu priču potvrđuje i Jasmina Skender sa kojom Atijas ima sedmogodišnjeg sina Leona.

jasmina-skender-1

Foto: Instagram

- Anabela kaže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila. Većim dijelom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dao novac koji joj je falio za stan - kaže Jasmina i nastavlja:

- Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesit će i Anabelu koja sa njim ima ćerku Blankicu.

Novi.ba/Republika

Ne propustite