MILOJKO BOŽIĆ PREVARIO MILJANU?! Matori balavi na ovu djevojku, ono što je uradio kada je ustala ZAPREPASTILO JE SVE! Miljana na IVICI LUDILA!

Show
MILOJKO BOŽIĆ PREVARIO MILJANU?! Matori balavi na ovu djevojku, ono što je uradio  kada je ustala ZAPREPASTILO JE SVE!  Miljana na IVICI LUDILA!
.

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovana Milošević ex Jeremić upitala je Milojka Božića šta misli o mladoj učesnici Kristini Ružić. 

94363-milojko-i-milijana-youtube-com-parovi-official-01-f

Foto: Printscreen

Mnogi su primijetili da tu nečega ima. Evo šta su učesnici prokomentarisali:

- S obzirom da je Milojko bio sa Milijanom kada je ona imala 15, 16, 17 godina pa su onda napravili blagu pauzu. Možda ovdje ne bi, ali da je na drugom mjestu možda bi je obletao. On voli one koje su rastrojene, razbijene u životu i onda ide linijom manjeg otpora. Pozvao bi je na kafu, dat će čika Milojko za čokoladu i tako to. Nije gadljiv na piletinu - rekao je Mili.

miljana-i-milojko1

Foto: Instagram

- Otkad sam ja bacio pik na Milijanu, tu se Milojko naoštrio na Kristinu! Vidio sam kako je gleda! Kada je Kristina ustala sa garniture u dvorištu, Milojko je sjedeo preko puta pa je gledao u pozadinu, brk mu se smiješio! - vikao je Uroš.

Novi.ba/Republika

Ne propustite