"Instagram mi je upropasio brak i budućnost"

Aktuelno
"Instagram mi je upropasio brak i budućnost"
.

"Instagram mi je upropasio brak i budućnost. Dosta vremena provodim na instagramu cijeli svoj život sam stavila na društvenim mrežama. Dobijam dnevno do 300 pratioca i jako sam zadovoljna sa komentarima i lajkovima. Imam provokativne slike, slike sa plaze, slike po diskotekama, i jako sam zavisna od modernog svijeta.

Moj muž nije u svijetu društvenih mreža, on i nije znao da koristim instagram i da se tamo otvaram za javnost. Onda sam riješila da otvorim nalog na pinterestu krenula sam sa običnim slikama po broju praćenja vidjelo se da mogu napredovati na pinterestu onda sam u komentarima primjećivala ponude da zaradim novac tako što ću se slikati bez odjeće na sebi.

videoblocks-the-depressed-almost-crying-obese-woman-is-hardly-gaining-weight-on-the-pec-deck-training-machine-in-green-gym-hcvxlsuotg-thumbnail-full01

Onda sam riješila da napravim od sebe javnu ličnost, da, stavila sam sve na kocki. Imala sam tremu kada sam objavila svoju golišavu sliku “šta će ljudi reći”, “da li ću se svidjeti publici” i gle čuda, slika dobila najviše lajkova. Onda sam sve češće dijelila moje polu gole slike za javnost sve dok trenutka dok nisu krenule ponude da mi uplaćuju novac na račun za privatne sadržaje. Tako sam došla do vrha svoje igre, sve dok jednog dana suprug nije saznao od prijatelja sa posla…onda su krenule svađe i raspravke, nasrnuo na mene da me udari.

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

 Ja sam dobro zarađivala na pinterestu samo od toga mogla sam da plaćam stan i da se izdržavam. Tako riješim, skupim hrabrosti da napustim muža. On zove, moli, plače da se pomirimo. Izvini, ali nema nazad.

Izvor: komicnistatusi.rs

Ne propustite