POLICIJA UŠLA U SLOBIN STAN I ZATEKLA JEZIVE SCENE: Kija mu uletjela u stan i napravila HAOS?! PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA!

Aktuelno
POLICIJA UŠLA U SLOBIN STAN I ZATEKLA JEZIVE SCENE: Kija mu uletjela u stan i napravila HAOS?! PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA!
.

Nekadašnji bračni par Sloba Radanović i Kija Kockar su šokirali javnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''.

Ipak, brak je stavljen na test koji nisu prošli pa su su se po napuštanju spomenutog rijalitija razveli, piše "Alo.rs".

S obzirom da je Sloba pjevač, a Kockareva se takođe oprobala u pjevačkim vodama, mediji su ih spajali i često se njihov odnos nalazio u centru pažnje.

sloba

Iako su kako i sami kažu ostali u korektnim odnosima, jutros oko 5 časova se dogodilo nešto što će alarmirati sve njihove obožavaoce i široku javnost.

Naime, Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira.

Policija je odmah došla do stana gdje je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi.

Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilastvom istražuju se sve okolnosti događaja.

U međuvremenu se oglasila i Kija Kockar.

Međutim, Kristina kaže da ništa od toga nije istina.

kija

- Ma vidjela sam da su neki portali preneli, sve je to laž naravno, ništa se nije dogodilo - kratko je rekla Kija za Telegraf JETSET.

Ipak, do frke jeste došlo, a i do fizičkog okršaja tokom kog je Radanović pozvao policiju, sa kojom je došla i ekipa Hitne pomoći.

Za razliku od Kije, Sloba do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao ni na pozive, ni na poruke.

Kristina Kija Kockar, kako Kurir nezvanično saznaje, upala je u stan svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića i navodno ga napala kuhinjskim nožem.

Pjevač nije povrijeđen, ali je pjevač pozvao policiju, koja je Kiju prvo odvela u bolnicu Laza Lazarević. Pošto nije bila za tu ustanovu, prema proceni lekara, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu. 

 

Ne propustite