MILJANA KULIĆ POSLUŠALA MAJKU, ODLUČILA DA PREKINE TRUDNOĆU: Kad je rekla Amidžić čuo kad će to uraditi ZANIJEMIO JE, SUZE SAME IDU!

Aktuelno
MILJANA KULIĆ POSLUŠALA MAJKU, ODLUČILA DA PREKINE TRUDNOĆU: Kad je rekla Amidžić čuo kad će to uraditi ZANIJEMIO JE, SUZE SAME IDU!
.

Miljana Kulić definitivno je riješila da sada nije vrijeme za drugu bebu, te se nada da će dobro podnijeti zahvat, a zatim se u potpunosti posvetiti malom Željku, za čim najviše čezne. Kako je istakla, niko ne zna kako se ona osjeća kada se zaigra sa bebicom, a onda dođe vrijeme da "zaigra rijaliti". 

"Odlučile smo da Miljana sutra ode na kiretažu", rekla je Marija Kulić ozbiljna lica, piše "Kurir.rs".

miljana1

Foto: Printscreen

"Sada drugi put da se dijete trese, nisu uslovi, nije vreme, nije se Zola pokazao... Daj da vidimo, neka pokažu djela, vrijeme neka pokaže... dijete je dva rijalitija ovde a dadiljom (Željko)" govorila je ona, a onda se i Miljana nadovezala. 

"Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene apsolutno sve brine kad budemo izašli napolje, Zola i ja. Stambeno nismo obezbijeđeni, treba tek da kupujemo stan, tražimo, ne znamo ni državu ni grad gdje ćemo živjeti..." nabrajala je tužna Miljana razloge, vidno potresena zbog zahvata na koji se odlučila.

miljana2

Foto: Printscreen

Kako je istakla, ovo je prvi put da ide na kiretažu i nada se da će sve proći kako treba. Zola se, kaže, ne osjeća dobro povodom novonastale situacije. Napomenuo joj je još jednom da je voli najviše na svijetu i da treba to konačno da shvati, ali da mu je zbog ove odluke teško kao što je i njoj.  

"Nije ni vrijeme ni mjesto ni okolnost da se dijete rodi", zaključila je Kulićeva, koja se u "Amidžiju" tada rasplakala naočigled svih. 
 

Ne propustite