Imate ga svi u kući, a njoj je pomogao kod bolnog artritisa! Ovo je prirodni lijek koji ne smije pasti u zaborav

Zdrav život
Imate ga svi u kući, a njoj je pomogao kod bolnog artritisa! Ovo je prirodni lijek koji ne smije pasti u zaborav
.

Kad zglobovi zaškripe i ukoče se, jedina želja nam je da se vratimo na staro, ali kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa, dva najčešća oblika artritisa, povratka na staro skoro da i  nema.

Reumatoidni artritis je sistemska upalna reumatska bolest i, za razliku od osteoartritisa koji pretežno pogađa "prave" zglobove, zahvata i zglobove i vanzglobne strukture, ali može da zahvati i cijeli organizam. 

reumatoidni-artritis1

Za reumatoidni artritis smatra se da su, uz genetsku predispoziciju, potencijalni okidači i neki virusni i bakterijski infekti ali i životne navike.

Lindi Faulkner, je dijagnosticiran artritis u 2015. godini. Od tada, ona je pokušala mnogo različitih tretmana, uključujući i lijekove protiv bolova i steroide, ali svi su imali malo uspjeha i pomogli samo u kratkom roku. I, na žalost, bez obzira na to što je uradila za liječenje simptoma, bol, koja je počela u zglobovima, je prešla na leđima i vrat i bila je u porastu. Jednog dana, Linda odlučila je na savjet prijateljice probati ovaj preparat sa jabukovim sirćetom.

379339-jabukovo-sirce-ff

Ona je počela da pije ovaj preparat napravljen od kašike meda i kašike jabukovog sirćeta sa malo tople vode svakog jutra i večeri. I, dvije sedmice kasnije, bolove je znatn umanjila, po prvi put otkako se javila bolest. Linda je bila šokirana i zapanjena istovremeno.

artritis-1024x702

Ove bolesti su skoro neizlječive, odnosno ne može da se vrati stanje kakvo je bilo prije nastanka bolesti, ali, u oba slučaja, oboljenje može da se kontroliše i uspori. 

sirce
Terapije koje preporučuju ljekari smatraju se agresivnim i više štete učine nego što pomognu, s toga, možda da probate sa ovim prirodnim preparatom, nemate šta izgubiti.

Ne propustite