MARINA POLUDJELA: Otkrila koliko novca Darko daje Ani i kćerkici! Napravila neviđeni skandal

Show
MARINA POLUDJELA: Otkrila koliko novca Darko daje Ani i kćerkici! Napravila neviđeni skandal
.

Darko Lazić nakon stravične nesreće riješio je da je vrijeme da okrene novi list, pa je tako, između ostalog, došao na ideju da obezbjedi nasljednicima lagodnu budućnost kako god da može.

 

Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 evra mjesečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoljetstva. 

darko

Kako se navodi, bivša supruga Ana Sević i sadašnja vjerenica Marina Gagić ništa o ovome nisu znale. Međutim, kada je Marini rekao šta radi, trebalo joj je malo vremena da dođe sebi od sreće. Naime, Lorena i Aleksej na računu će od tate jednoga dana imati po milion evra. 

darko
"Otkako se poslije nesreće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmjeren je ka tome da njegova djeca budu finansijski obezbjeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da pjeva, njegova djeca imati siguran novac. Taj prijedlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dijete i odmah je znao da želi to da uradi", rekao je izvor i istakao da je Darko odredio sumu od 5.000 evra koje će uplaćivati do punoljetstva svojih nasljednika.

darkoo

"Iako ta suma za mnoge djeluje preterano, Darko je jedan od najplaćenijih pjevača u regionu i samo za jedan nastup može da uzme do 20.000 evra. Kako mjesečno nastupa bar deset puta, jasno vam je koliko novca može da zaradi. Upravo zbog toga ne žali para i ideja mu je da se što više novca nađe na Loreninom i Aleksejevom računu. Iako ima stav da će se pjevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoljetstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove djece našlo po milion evra", objasnio je izvor i istakao da je Lazić svojim postupkom oduševio vjerenicu Marinu.

darkol

"Odluku da osigura djecu Darko je donio sam, ne obavjestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osjetio da tako treba i nije želio da mu se niko mješa. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavjestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbjeđen već je shvatila koliko se Darko promjenio i da je poslije nesreće drugi čovek. Nije mogla da dođe sebi, a čak se i našalila da će mu roditi bar još troje kada već planira da od svoje djece napravi milionere. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo", zaključio je izvor. 

Izvor:Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Ne propustite