Na današnji dan zauvijek nas je napustio Toše Proeski: Kolege su mu odale počast, a ove riječi paraju srce

Aktuelno
Na današnji dan zauvijek nas je napustio Toše Proeski: Kolege su mu odale počast, a ove riječi paraju srce
.

PJEVAČ Tony Cetinski u svojim objavama se rado sjeća svog makedonskog "bratka", Toše Proeskog, a nikad nije skrivao koliko ga je pogodila njegov prerani odlazak. Kao i svake godine, Tony je odlučio obilježiti obljetnicu Tošine sm.ti emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

tose

"Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti no ipak nemilosrdno dođe i podsjeća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo što nam nosi sljedeći dan.


Jako je teško evo već dvanaestu godinu prihvatiti kako te nema tu. Jedina nam je nada to što si bio i ostao dokaz da anđeli u ljudskom obliku postoje i ostaju uvijek tu kraj nas.

tose-proseski2
Uvijek volim reći i ponoviti, da si bio stvarno poseban. Zahvaljujući tebi , tvom ponašanju, skromnosti, djelima, siguran sam, da su anđeli tu s nama i u ljudskom obliku. Bio si jedan od onih ljudi koji vraćaju vjeru u ljudskost, u anđele koji hodaju zemljom.


Mogao si tu na zemlji još puno toga, ali sve ćemo nadoknaditi kada se jednom sretnemo gore u svemiru, na nekom proplanku.
Dragi Toše volimo te do posljednjeg daha. ZAUVIJEK BRATKO MOJ", poručio je Tony. 

Njegove je fanove ova poruka duboko dirnula te su se u komentarima i sami prisjetili po.ojnog pjevača. 

tose6

"Spavaj mirno sa anđelima kakav je i sam bio", "Nikad zaboravljen", "Bravo Toni,bas tako bio je anđeo u ljudskom obliku. Hvala ti za ljepe reci", pisali su oni, a jedna je obožavateljica napisala da od Tošine sm.ti ne slavi svoj rođendan, koji se poklopio s danom kad je on um.o.

cetinski
Tony je na Instagramu objavio i kolaž od šest slika koje zajedno čine fotku njega i Toše na kojoj piše "Toše forever" uz dodane emotikone srca i ruku sklopljenih u molitvi. 
Izvor: index.hr

Ne propustite