SAMO PET DANA NAKON SVADBE, LJUBA PERUĆICA OBJAVIO TUŽNE VIJESTI: "Nažalost..."

Show
SAMO PET DANA NAKON SVADBE, LJUBA PERUĆICA OBJAVIO TUŽNE VIJESTI: "Nažalost..."
.

“Zvezda Granda” Ljuba Perućica nastavlja da radi punom parom, iako se oženio prije samo pet dana.

Mladi pjevač nema vremena za medeni mjesec, jer je u dogovoru sa svojom suprugom Katarinom odlučio da promoviše novu pjesmu koja nosi simboličan naziv “Dolazi naše vreme”. Ovo je prva balada u njegovoj karijeri i Perućica poručuje da je veoma ponosan na nju.

“Moja Katarina se zaljubila u ovu baladu i zato sam odlučio da je snimim. Njena želja je bila da je objavim baš sada, kada smo stali na ludi kamen. A ja sam tu da ispunim svaku njenu želju”, kaže Perućica.

On objašnjava zbog čega nisu otputovali na medeni mjesec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

“Na žalost ili na sreću moj raspored je bio prebukiran mjesecima unaprijed i nisam mogao da otkazujem nastupe koji su dogovoreni još prije šest mjeseci, godinu dana. Ja sam profesionalac i nikada iz privatnih razloga ne zapostavljam svoju pubilku. Zato sam odlučio da sada odradim sve svirke koje su mi menadžeri zakazali, da ispromovišem ovu pjesmu koja je moj poklon Kaći, a na medeni mjesec ćemo ići početkom 2020. godine”, poručuje Perućica.

Pjevač kaže da će putovati na neku egzotičnu destinaciju:

“Još ne znamo gdje ćemo tačno otputovati, ali se razmišljamo između Maldiva, Tajlanda i Zanzibara. Ma gdje da odemo, biće nam prelijepo jer najviše volimo kada smo zajedno.”
 

Ne propustite