Best Western Hotel u Kranjskoj gori pripremio je savršen SPA paket za Vas - Vaše mjesto za odmor i relaksaciju!

Aktuelno
Best Western Hotel u Kranjskoj gori pripremio je savršen SPA paket za Vas - Vaše mjesto za odmor i relaksaciju!
-

Kranjska Gora je idilična alpska destinacija koju ne samo da vrijedi posjetiti, već se na istu vrijedi i vratiti. Mnogi domaći turisti to čine već godinama unazad kada odlaze na skijanje na Kranjskoj Gori.

9

Nekada najpopularnije skijalište u bivšoj Jugoslaviji i danas jeste najpopularnije skijalište u Sloveniji. Ipak raznovrsne ski staze su samo jedan od razloga zašto ljudi dolaze na odmor ovdje.

3

Hotel Best Western Kranjska Gora nalazi se na svega nekoliko koraka od centra Kranjske Gore, na cesti koja vodi do prijevoja Vršić, i ima wellness-centar s unutarnjim bazenom. Sadržaji uključuju teniske terene i restoran s terasom.

8

Sve sobe u hotelu Best Western Kranjska Gora imaju TV sa satelitskim programima i kupaonice s tušem ili kadom. Gostima je dostupan wellness-centar s besplatnim bazenima i hidromasažnom kadom, a sauna je dostupna uz popust od 50%.

5

Dvorana za fitness i solarij mogu se koristiti uz nadoplatu. Na raspolaganju su bar, restoran koji poslužuje jela domaće kuhinje i prostorija s TV-om u kojoj se gosti mogu opustiti i koristiti besplatni WiFi. Hotel na zahtjev može organizirati izlete s pješačenjem, školu skijanja i poduku tenisa.

7

Odaberite dva ili tri noćenja na bazi polupansiona za jednu osobu i uživajte u najljepšim jesenskim danima!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite