KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA BACA U TRANS: Ide u GIMNAZIJU od 50.000 €, šofer je vozi do škole! Odsjeda u NAJSKUPLJIM HOTELIMA, a samo se s NJIM druži! Kada saznate za dečka.. (FOTO)

Show
KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA BACA U TRANS: Ide u  GIMNAZIJU od 50.000 €, šofer je vozi do škole! Odsjeda u NAJSKUPLJIM HOTELIMA, a samo se s NJIM druži! Kada saznate za dečka.. (FOTO)
.

Una Čolić, starija kćerka Zdravka Čolića, koja je odnedavno proslavila punoljetstvo uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu i na toj mreži je veoma aktivna.

Naime, Una pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Prije gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.

screenshot-8

- Za osnovno obrazovanje prve kćerke Čola je iskeširao 68.000 eura, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici naše najveće zvezde.

Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta. Često objavljuje fotografije iz noćnog provoda, koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gdje odsjeda u luksuznim hotelima.

screenshot-9

- Una je dobro dijete, lijepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Razmažena jeste, kao i njena sestra. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao nam je jedan od prijatelja porodice Čolić.

screenshot-7

Iako do sada nikada nije objavila fotografije na kojima je bliska sa njim, Čolina ćerka ne krije da je u vezi sa izvesnim Markom, koji je dobrog imovinskog stanja, a živi na relaciji Nemačka-Srbija. Unine fotografije sa Markom, koji je nedavno iz Njemačke doputovao zbog proslave njenog punoljetstva, njene drugarice i familija su lajkovali, uz opasku da podržavaju njihovu ljubav.

Novi.ba/Kurir/Foto: Instagram

Ne propustite