Uživajte u nekim divnim danima u zajednici lječilišta Obervellach i Erlebnis Hotelu Mölltal!

Aktuelno
Uživajte u nekim divnim danima u zajednici lječilišta Obervellach i Erlebnis Hotelu Mölltal!
-

Erlebnishotel-Mölltal ima restoran, bar i zajednički salon i vrt u Obervellachu. Ovaj smještaj ima obiteljske sobe, a ima i terasu. Objekt ima hamam, večernju zabavu i poslugu u sobu.

2

U hotelu, sobe imaju garderober. Sobe u hotelu Erlebnishotel-Mölltal opremljene su TV-om s kabelskim programima. Gosti u objektu mogu uživati u buffet doručku. Erlebnishotel-Mölltal nudi saunu. Gosti hotela uživat će u aktivnostima u i oko Obervellach-a, kao što su planinarenje, skijanje i gnjuranje.

5

Bad Gastein je 30 km od objekta Erlebnishotel-Mölltal, a Bad Hofgastein 36 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Klagenfurt, 106 km od objekta i usluga prijevoza od zračne luke je dostupna!

6

Erlebnishotel Mölltal nalazi se u prekrasnoj dolini Mölltal, 4 km od Obervellacha i 16 km od ledenjaka Mölltal. Okružen zadivljujućim planinskim i jezerskim krajolikom, područje je pravi raj za izletnike, bicikliste, bicikliste, skijaše, avanturiste, jahače i ljubitelje prirode.

9

Ovdje imate sve što vaše srce želi! Od sportskih aktivnosti poput raftinga - biciklizma - plivanja do planinarenja po prekrasnim stazama! Da ne zaboravim motociklističke ture posebne vrste! Također ribolovci dolaze s nama o njihovom trošku!

12

Izaberite opciju između dva ili tri noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite