PRIJATELJI GA NISU ZABORAVILI: Ono što su uradili u znak sjećanja na Grua SLOMILO JE UDOVICU! EMOTIVNO!

Aktuelno
PRIJATELJI GA NISU ZABORAVILI: Ono što su uradili  u znak sjećanja na Grua SLOMILO JE UDOVICU! EMOTIVNO!
.

Marko Đurovski je zajedno s Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem organizovao prodaju majica, a navodno sav novac dao je Danici Andonov i njenim sinovima.

gru-1

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomjesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pjevači.

Naime, kako Kurir saznaje, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici.

gru-1

Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vijest.

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici - istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

gru-2

Inače, Gruova udovica, prije nego što se porodila, početkom dvijehiljaditih, bila je veoma uspješna manekenka, ali zbog udaje se odrekla inostrane karijere.

Nakon porođaja sa starijim sinom Vukom povremeno je radila neke reklame, a jedno vrijeme bila je zaposlena i u jednoj turističkoj agenciji, da bi se poslije rođenja drugog sina Relje potpuno posvetila porodici, dok je Gru bio zadužen za finansije.

Novi.ba/Kurir/Foto: Instagram

Ne propustite