CECA UDARILA KULIĆKE GDJE NAJVIŠE BOLI: Brutalno iskrena o Miljani, Mariju krivi za njene PROBLEME! Dodala je detalj vezan za ZOLU koji NIKO NIJE PRIMIJETIO!

Show
CECA UDARILA KULIĆKE GDJE NAJVIŠE BOLI: Brutalno iskrena o Miljani, Mariju krivi za njene PROBLEME!  Dodala je detalj vezan za ZOLU koji NIKO NIJE PRIMIJETIO!
.

Sukob između Cece Kitić i Marije Kulić ne jenjava.

– U nekim stvarima vas razumijem kao majku, u nekim ne. Smatram da ste kao majka krivi za neke stvari. Ti kriviš Miljanu za nešto, mada ima nekih stvari koje je ona uradila, a ti si kriva – rekla je Ceca, što je Mariju iznerviralo.

– Pravila si face kada je Miljana pričala. Ko si ti da pričaš o nama, a ne poznaješ nas? Ko te je šta pitao? Nešto nije u redu s tobom – rekla joj je Kulićka, a Ceca je poručila:

marija-i-miljana-1

Foto: Printscreen

– A tvoja dijagnoza, koja je? Klimaš glavom, neurotični pokreti. Ja nemam terapiju.

– Ti pričaj o svom psihičkom stanju jer i pticama na grani je jasno da sa tobom nešto nije u redu. Po tvojim mimikama, gestikulaciji, gubiš stvari. Možeš da odeš na jedan razgovor – poručila joj je Marija, a Ceca je opet udarila na nju:

– Ja imam dvije kćerke, nijedna nema problem kao Miljana. A najveći problem ste vi!

miljana1

Foto: Printscreen

Marija je onda rekla Ceci da je našla mlađeg dečka da finansira nju i njenu djecu.

– Ti živiš u rijalitiju i čitaš svašta. Ja tom čovjeku ne znam ni ime, samo nadimak. Bili smo zajedno u društvu dva puta i on je rekao kako će da me ženi, da sam ja lijepa i šlank, gospođo Marija! – rekla je Ceca aludirajući na njihovu kilažu, a Miljana joj je odgovorila:

– Gospođo, muškarci vole bujne grudi, zadnjicu.

Kitićeva je tada podsjetila Miljanu da je i njen dečko kao najzgodnije u „Zadruzi“ izabrao mršave djevojke.

– Ima koji vole suvo p… i koji vole da ljulja. Kako je tvoj Zola izabrao sve mršave djevojke za najzgodnije – odgovorila joj je Ceca, a Miljana je ušutila.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite