"Preko 16 godina sam rasla u sirotinji i otac me je uvijek maltretirao, željela sam pobjeći od njega i tad sam upoznala malo starijeg momka koji je bio spreman da me ukrade i oženi..."

Objavljeno:14.10.2019 - 19:17
A A A Times Arial

Preko 16 godina sam rasla u sirotinji i otac me je uvijek maltretirao, željela sam pobjeći od njega i tad sam upoznala malo starijeg momka koji je bio spreman da me ukrade i oženi. Bukvalno sam podrpana i bosa došla kod njega, a on me je pretvorio u pravu gospođu.

Imao je gadnu narav, ponekad bi me udario i dovodio je druge žene u naš krevet, ali sve sam to trpila jer nisam imala gdje otići i smatrala sam tu sam se udala, tu mi je kuća, tu jedem hljeb i trebam šutiti.

5

Onda je on krenuo raditi u inostranstvu i pare mi je slao preko jednog čovjeka u koga sam se zaljubila jer je uvijek bio fin prema meni i pažljiv.

1

Spavala sam sa njim i zatrudnila sam. Priznala sam sve mužu preko telefona, ostavila ga i preudala se za tog čovjeka.

55

Meni je sad lijepo sa tim čovjekom ali svakodnevno dobijamo prijetnje od tog bivšeg muža da će nas zaklati na spavanju i da će mi stomak isjeći i ubiti bebu.

Stah me je, a i znam da se moj sadašnji muž plaši samo što neće da prizna.

2

Ne znam šta da radim, a da ne dođe do krvoprolića, plašim se najgoreg što bi moglo biti.

re

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!