IZGLEDA KAO TOP MODEL, POSJEDUJE GLAS TOŠETA PROESKOG! Jelena Karleuša PALA NA NJEGOV ŠARM, želi da SNIME DUET! KAKAV SPOJ!

Aktuelno
IZGLEDA KAO TOP MODEL, POSJEDUJE GLAS TOŠETA PROESKOG! Jelena Karleuša PALA NA NJEGOV ŠARM, želi da SNIME DUET! KAKAV SPOJ!
.

Prošlogodišnji finalista “Zvezda Granda” Martinijan Kirilovski učestvovao je na muzičkom festivalu “Makfest” u Štipu u Makedoniji na kome je zauzeo prvo mjesto. Talentovani Makedonac osvojio je pobjedničku statuu za pjesmu “100 pati na den”.

d3698aa21e538d01c6a693b07edb4c94221c1fd2-750x499

Foto: Printscreen

Martinijan se zahvalio svima na svojim društvenim mrežama i nije skrivao sreću što je pobjedničko priznanje bilo u njegovim rukama.

Podsjećamo, talentovanom pjevaču je u “Zvezdama Granda” mentor bila Jelena Karleuša koja je za njega govorila da je nasljednik Tošeta Proeskog. U jednom nedavnom intervjuu pjevačica je rekla i kako bi uskoro voljela da snimi duetsku pjesmu upravo sa Martinijanom.

jelena2

Foto: Instagram

“Kad bih imala neku super pjesmu koja bi mi se svidjela sa zadovoljstvom bi snimila duet sa njim, jer je on divan, nov i poseban pjevač, a možda i nasljednik Tošeta Proeskog u Makedoniji, ali opet originalan na svoj način”, rekla je Karleuša.

Dok ne saznamo da li će se ovo zaista obistiniti poslušajte pobjedničku pjesmu Martinijana Kirilovskog na “Makfestu”:

Novi.ba/Express

Ne propustite