LEPA BRENA I PRIJA LETE ZA PARAMA! Uložile su MILION, a sada žele da ulože JOŠ! Za OVO će dobivati BRDO PARA SVAKI MJESEC!

Show
LEPA BRENA I PRIJA LETE ZA PARAMA! Uložile su MILION, a sada žele da ulože  JOŠ! Za OVO će dobivati  BRDO PARA SVAKI MJESEC!
.

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović uselili su se krajem prošle godine u novu kuću na Bežanijskoj kosi, pjevačica je riješila da svoj djevojački stan u kojem je do udaje živjela sa sadašnjim suprugom renovira i izdaje.

aleksandra-prijovic7-1140x1710

– Prija je prije pet godina kupila stan od 100 kvadrata na Voždovcu u koji se Filip uselio ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju. Tu su proveli najljepše trenutke kao zaljubljeni par, a u tom stanu su ostali da žive sve dok se nisu preselili u vilu na Bežanijskoj kosi – počinje priču za Alo izvor blizak pjevačici i navodi da je Aleksandra najprije planirala da stan na Voždovcu proda i da taj novac uloži u karijeru.

– Umjesto da ga proda, Aleksandra je riješila da stan potpuno renovira, a potom i da ga iznajmljuje za nekoliko hiljada eura mjesečno. U planu joj je kompletna rekonstrukcija stana, te će osim novog namještaja i nove bijele tehnike, majstori raditi gipsane radove na stanu, novu rasvjetu, novu keramiku u kuhinji i kupatilu, a planira i da potpuno promijeni izgled pojedinih prostorija. Plan joj je da od pristojnog doma u kojem je živjela sa Filipom napravi deluks stan, kako bi mogla da ga izdaje strancima, brokerima, diplomatama, bankarima…- kaže izvor i objašnjava koliko pjevačica treba da uloži u renoviranje stana.

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic01-ras-foto-goran-srdanov-1000x0

– Aleksandra je odredila okvirni budžet od 20.000 eura, a ta cifra nije nimalo pretjerana, budući da zamjena kompletne keramike samo u kupatilu može da košta nekoliko hiljada eura. Prija će angažovati firmu koja joj je renovirala kuću na Bežanijskoj kosi da joj renoviraju i stan jer je s njima imala odličnu saradnju. Oni su ispoštovali sve rokove koje im je Aleksandra dala i budući da planira da od stana napravi luksuzni dom, odgovara joj i to što zna da izvođači radova koristiti najkvalitetnije materijale i najsavremenije metode izrade. Ipak, neće cijeli posao pasti na Aleksandru jer će Filip preuzeti na sebe da nadgleda radove, ne bi li sve u što kraćem roku završili – priča izvor i dodaje da bračni planira da u svoju imovinsku kartu upišu još nekretnina.

Dom u kojem sada žive, Filip i Aleksandra su kupili za 530.000 eura.

– Filipu i Aleksandri kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda bio potreban novac, pa je žurio s prodajom i građevincu je prodao kuću ispod cijene, za 200.000 eura. Ovaj ju je nakon samo dva mjeseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 eura – ispričao je komšija Živojinovića.

Novi.ba/Express/Foto: Instagram

Ne propustite