ISPLIVALA SLIKA, LUNA NA MATURSKOJ VEČERI: Komentari pljušte, NE LIČI NA SEBE!

Show
ISPLIVALA SLIKA, LUNA NA MATURSKOJ VEČERI: Komentari pljušte, NE LIČI NA SEBE!
.

Društvenim mrežama kruži stara fotka iz djetinjstva danas popularne mlade pjevačice na početku karijere.

Nekadašnja modna blogerka, odnedavno pjevačica Luna Đogani nastavlja da niže uspjehe poslije pobjede u drugoj "Zadruzi". I dalje je u žiži javnosti zbog svoje muzičke karijere, koja poslije hit singla "Deveti krug" ide uzlaznom putanjom, zbog emotivne veze s Markom Miljkovićem, ali i imidža, koji je u posljednje vrijeme prilično korigovala.

luna-djogani

Foto:Instagram

Osim što je dodala nekoliko kilograma, Luna je od fatalne plavuše postala atraktivna brineta. Na sceni je sve smjelija i provokativnija, a na samopouzdanju je dobila, prema sopstvenom priznanju, i nakon što je silikonskim implantima uvećala svoje poprsje. Ipak, prije mnogo godina, izgledala je znatno drugačije.

Društvenim mrežama kruži Lunina fotografija s male mature, što je privuklo veliku pažnju. Na proslavi završetka osnovne škole Luna je bila znatno drugačija - imala je tamnu boju kose, drugačiji način odijevanja, tada primjeren njenim godinama. Ipak, zaključili su njeni fanovi, i tada ju je, kao i sada, krasio isti zaštitni znak - blistavi osmijeh koji razoružava na svakom koraku.

luna

Foto:Pink.rs

Novi.ba/Pink.rs

Ne propustite