SEKA ALEKSIĆ NASTUPA I ĐUSKA I U ŠESTOM MJESECU, NEĆE NA TRUDNIČKO: Žena je neumorna,SVAKA ČAST!

Show
SEKA ALEKSIĆ NASTUPA I ĐUSKA I U ŠESTOM MJESECU, NEĆE NA TRUDNIČKO: Žena je neumorna,SVAKA ČAST!
.

Iako je u šestom mjesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori. Aleksićeva u subotu pjevala u jednom beogradskom klubu, iako su joj ostala još samo tri mjeseca do porođaja

Seka Aleksić očigledno odlično podnosi trudnoću čim neće da ide na trudničko bolovanje. Vjerovatno samo ona ima odgovor na to da li i dalje nastupa da bi zaradila što više novca ili joj jednostavno prija kretanje i druženje s publikom.

seka1

Foto:Instagram

Folkerka je u subotu uveče, nakon dužeg vremena, ponovo zapjevala u Beogradu. U prisustvu supruga Veljka Piljikića pojavila se u klubu oko ponoći. U pripijenoj uskoj dugoj haljini istakla je stomak, koji je prilično veliki. Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori.

seka1

Foto:Sonja Spasić

Štaviše, na bini je sve vreme đuskala u ritmu, a samo je tokom pauze nakratko predahnula u separeu i osvježila se vodom. Nije imala problem ni da potpisuje autograme i fotografiše se s publikom.

Seka inače još neće na trudničko, jer drugo stanje odlično podnosi. I van scene je aktivna i uživa u društvu sina Jakova, koji jedva čeka da dobije društvo za igru. Ona se polako priprema za dolazak drugog djeteta na svijet, a kao iskusna mama sve joj je već poznato.

seka2

Foto:Instagram

Seka je više puta rekla da joj je porodica na prvom mjestu, bez obzira na to koliko voli da radi i uživa s publikom.

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite