EVO KAKO IZGLEDA KAJIN PRVI MUŽ I ZBOG ČEGA JE BIO U ZATVORU! Imali su veliku svadbu, ali pjevačica zbog jedne stvari ipak nije bila srećna! (FOTO)

Aktuelno
EVO KAKO IZGLEDA KAJIN PRVI MUŽ I ZBOG ČEGA JE BIO U ZATVORU! Imali su veliku svadbu, ali pjevačica zbog jedne stvari ipak nije bila srećna! (FOTO)
.

Pjevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno se razvela od Džuniora Džeka, i tako i treći brak dodala na listu ''propalih''. Ona se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za "opasnog" momka", Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

kaja

Pjvačica se kasnije, 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, a baš te godine je njen prvi suprug Nikola Dragojlović, poznat pod nadimkom Sova, uhapšen pod optužbom za rasturanje nedozvoljenih supstanci.  

Iako je godinama izbjegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, atraktivna pjevačica je ranije otkrila kako se provela na prvoj svadbi. 

kaja-foto-josidaaaa-1000x0

Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - rekla je Kaja.

kaja2
Inače, prilikom hapšenja kod Dragojlovića je pronađeno 60 grama nedozvoljene supstance. Kaja je tada rekla da nije znala ništa o Nikolinoj umješanosti u ''prljave poslove'', iako je često bila u kontaktu s njim.

U nastavku pogledajte kako izgleda Kajin prvi muž.

screen-shot-10-13-19-at-10-20-am


Izvor:pink.rs/topvesti.rs

Ne propustite