DANAS SU NAJVEĆI HITOVI, a malo ko zna da je Ceca je ove 4 pjesme posvetila Arkanu! Dugo čuvana tajna ugledala je svjetlost dana!

Show
DANAS SU NAJVEĆI HITOVI, a malo ko zna da je Ceca je ove 4 pjesme posvetila Arkanu! Dugo čuvana tajna ugledala je svjetlost dana!
.

Ceca je 2000. godine  ostala bez najvećeg oslonca i ljubavi u životu, a njena djeca bez oca.
Danas jedna od najvećih srpskih zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović (tada Veličković) i komandat Željko Ražnatović Arkan, upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske garde u Erdutu.

kija-ceca

Među njima se dogodila ljubav na prvi pogled, a nakon dvije godine tu ljubav su krinusali brakom. Njihova svadba je proglašena "svadbom vijeka", koja se prepričava i dan danas.

Imali su harmoničan brak, zbog kojeg su im mnogi zavidjeli, 1996. godine dobili su sina Veljka, a dve godine i mezimicu Anastasiju.

Međutim, sve se okrenulo preko noći kada su je nazvali rekli da ga nema više..

ceca

Folk diva je poslije nekog vremena smogla snage da se vrati poslovnim obavezama, a ovo je lista pjesama koje su nastale poslije 2000. godine, koje su očigledno posvećene Arkanu.

ceca-nasl

Jedan od njenih najvećih hitova "Neću dugo", mnogi su povezivali sa Arkanom, međutim, Ceca je rekla da je ovu pjesmu namenila njenoj djeci, Veljku i Anastasiji, što je nedavno objavila i na svom Instagramu.
Pjesma u videu je posvećena mojoj djeci,poslije teških dana u mome životu....život ide dalje,širimo ljubav... - napisala je diva ispod emotivnog videa.

1. "Zabranjeni grad"

Za mene ti je ljubav
zabranjeni grad,
a mnogo sam ih, brate
ja srušila do sad
voli me, voli

2. "Od tebe ne znam da se oporavim"

Od tebe ne znam da se oporavim
što kvario si ne znam da popravim,
pružam ti ruke da ih miluješ
pre sm.. da me još jednom u...š...

Svetlana Ražnatović Ceca
Svetlana Ražnatović Ceca, Foto: Alo!
3. "Pile"

Nijedan nije ti bio ni blizu niti će ko,
a ja sam sa svakim otisla predaleko
al' ne stignes nigde kada te slome i sruše ti sve
leti dalje sam, dole ne gledaj, ne.

4. "Igračka samoće"

Pismo, glava, kako kome
svako radi kako zna,
ovo sećanje na tebe
tvoja je osveta.

Ne propustite