KARLEUŠA ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM KAD SAZNA: Evo kakva plan, njoj iza leđa , kuju  Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ

Show
KARLEUŠA ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM KAD SAZNA: Evo kakva plan, njoj iza leđa , kuju  Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ
.

Svetlana Ceca Ražnatović će pJevati na 30. rođendanu Ognjena Vranješa slIJedeće nedJelje u Atini. Kako prenose domaći mediji, za to će dobiti čak 50.000 evra.
 

vranjess

Vranješ je uspIo da se dogovori sa Cecinim menadžerom, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpJevati blok svojih najvećih hitova.

ceca-nas

Ognjen ništa nije želIo da prepusti slučaju, pa će folk divu u Grčkoj dočekati na najvišem nivou, piše "Kurir". Prema rIJečima dobro obavJeštenog izvora pomenutog lista, Ceca stiže avionom u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbjeđenja, koji će joj tokom boravka sve vrijeme biti na raspolaganju.

- Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad proke za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijle godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspio da sve sredi i pjevačica će biti smještena u sobi s najlepšim pogledom na grad - kaže izvor gorepomenutog medija.

ceca1

Ražnatovićevu u sobi navodno čeka iznenađenje.

- Ne znam još uvijek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi - kaže ovaj izvor.
Ognjen Vranješ pravi duplo slavlje za svoj rođendan, jer je na isti dan rođena i njegova ćerka. Iako se fudbaler razveo od supruge Danijele, ona će, prema ovim navodima, takođe biti na veselju s nasljednicom. Njih dvoje odlično funkcionišu, a sportista je posvećeni otac koji najviše vremena voli da provodi sa svojom malom princezom, kako zove ćerku.
Izvor: alo.rs/ foto: srbija.danas.rs

Ne propustite