ALEKSANDRA SUBOTIĆ ODREAGOVALA NA ANINU I DAVIDOVU VJERIDBU: Jednom rečenicom je sve rekla, OVO NISU OČEKIVALI!

Show
ALEKSANDRA SUBOTIĆ ODREAGOVALA NA ANINU I DAVIDOVU VJERIDBU: Jednom rečenicom je sve rekla, OVO NISU OČEKIVALI!
.

Ljubitelji rijalitija Zadruga nakon ove vijesti željno su iščekivali reakciju Davidove bivše vjerenice Aleksandre Subotić.

aleksandra

Foto: Instagram

Prethodne večeri, javnost je bila oduševljena vijestima da je David Dragojević zaprosio svoju višemjesečnu djevojku Anu Korać, i to tokom vožnje brodićem u Istanbulu, gdje se trenutno nalaze na odmoru.

Kako se na fotografiji koju je par podijelio na društvenim mrežama može vidjeti, David se spustio na koljena i upitao Anu da mu postane supruga.

– Samo onaj ko je dao sve – zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!!!! – napisala je Ana na Instagramu.

Ipak, ljubitelji rijalitija Zadruga nakon ove vesti željno su iščekivali reakciju Davidove bivše vjerenice Aleksandre Subotić, sa kojom je bio tokom učešća u rijalitiju Zadruga 2.

Aleksandra je na pitanja novinara odgovorila da je to ipak ne zanima.

– Ma kakvi, ne zanima me to – kratko je rekla za Pink.rs.

subotic3

Foto: Instagram

S obzirom na to da Aleksandra uživa u ljubavi sa Pecom, te da joj on, kako je i sama rekla, pruža sve što joj treba, nije ni čudno što je više ne zanima bivši vjerenik, pa je imala ovakvu reakciju na njegovu vjeridbu.

Podsjetimo, u drugu sezonu Zadruge najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, David i Aleksandra su ušli kao par, a tada su već uveliko vjereni. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, Aleksandra je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, a samo nekoliko dana kasnije David je započeo vezu sa Anom, koja traje i danas.

Novi.ba/Express

Ne propustite