KULIĆKA BOLUJE GODINAMA, a sada je OTKRIVENO sa čime se BORI! Porodica prolazi KROZ PAKAO, nikada im nije bilo TEŽE!

Show
KULIĆKA  BOLUJE GODINAMA, a sada je OTKRIVENO sa čime se BORI! Porodica prolazi KROZ PAKAO, nikada im nije bilo TEŽE!
.

Sinoć je nastao haos u Beloj kući kada su stigli rezultati poligrafa na kom je bio Lazar Čolić Zola.

Jedno od pitanja koje je podiglo veliku prašinu je "Da li si taktički ušao u vezu sa Miljanom prošle sezone kako bi imao duži boravak radi lične promocije?". Zola je odgovorio negativno i poligraf je prepoznao njegov odgovor kao istinit. Miljana Kulić je bila prezadovoljna kada je saznala ovo.

marijaplace

Foto: Printscreen

- Darko, ovo pitanje mi je jako značilo. Ja sam bila ubjeđena da je on ušao u vezu, da mu je neko dao instrukcije, da uđe u vezu sa mnom da bi se proslavio. Sada mi je sve kristalno jasno i mnogo mi je lakše. Sumnjala sam i kad sam bila blokirana. Imala sam razloga da sumnjam, sada mi je mnogo lakše. Znači da nije taktički ušao. Ne mogu nikakvu emociju sad da ispoljim, sada sam kao kip - ispričala je Miljana Kulić.

- Darko, taj njegov prijatelj je napisao poruku: "Lazar je osoba koja ništa maltene ne odlučuje sama", apsolutno Boban upravlja njegovim životom. Taj Boban je napisao mom mužu poruku da je istina da je Miljana tipovana, sada mi nije jasno zašto je taj čovjek to pisao, ako nije. Odakle Bobanu te riječi? - nadovezala se Marija Kulić. 

miljana-zola

Foto: Printscreen

- U afektu je to napisao, jer smo se prije toga posvađali. On je impulsivan, kaže ono što ne misli. Sigurna sam da me je slagao - dodala je Miljana.

- Na osnovu prvog i drugog odgovora vidim da Miljana nalazi opravdanje za sve - odbrusila je Marija.

- Kako ti nije žao? Ti bi voljela da ti kažem: "Mamice, bila si u pravu za sve". Ona nema povjerenje, treba da ide kod psihijatra - dobacila je Miljana.

Potom je Miljana otkrila da Marija ne vjeruje ništa ni svom suprugu Siniši Kuliću i da on mora stalno da se kune i pravda jer mu ona ništa ne veruje.

- Ja sam bila kod psihijatra kad je Miljana imala problem u osnovnoj školi. Bili smo ja i moj suprug na vještačenju, da se vidi u kakvoj porodici raste dijete, šta je sa roditeljima. I meni je nalaz "nepovjerenje u muškarce". Meni je to psihijatrijski nalaz. Ja nijednom muškarcu ne vjerujem, dok se sama ne uvjerim u ono što želim da znam - branila se Marija.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite