BEZ ŠMINKE, VJEŠTAČKIH TREPAVICA, UMETAKA I FOTOŠOPA: Ovako stvarno izgleda Anabela, NEĆETE MOĆI DA POVJERUJETE DA JE TO ONA!

Show
BEZ ŠMINKE, VJEŠTAČKIH TREPAVICA, UMETAKA I FOTOŠOPA: Ovako stvarno izgleda Anabela, NEĆETE MOĆI DA POVJERUJETE DA JE TO ONA!
.

Pop pjevačica Anabela Bukva ponovo je u žiži javnosti zbog turbulencija na privatnom planu – naime, nedavno je priznala da je poslije sedam godina ljubavi okončala brak sa suprugom Andrejom Atijasom, bez ružnih riječi i iznošenja “prljavog veša”.

anabelaa

 

Uprkos tome što je priznala da se poslije razvoda osjeća kao da joj je neko umro, pjevačica se trudi da je pozitivne misli ne napuštaju, kao i da osmijeh ne skida sa lica, što joj često polazi za rukom.

Iako uglavnom objavljuje fotografije na kojima je nasmijana i tip-top dotjerana, pjevačica koja se godinama unazad ubraja u jednu od najljepših na javnoj sceni pokazala je pratiocima kako zaista izgleda, bez trunke šminke, vještačkih trepavica, ali i filtera na Instagramu.

screenshot-2019-10-08-720-webp-webp-image-720-539-pixels

Anabela se fotografisala u potpuno opuštenom izdanju i bukvalno zapalila društvene mreže – svi su saglasni u tome da pjevačica, koja je u januaru ove godine otpuhala 44 svijećice na rođendanskoj torti, blista, te da bi joj na sjajnom, njegovanom i mladalačkom izgledu mogle pozavidjeti mnogo mlađe devojke.

Novi.ba/Express/Foto: Instagram

Ne propustite