Posjetite Budimpeštu, jedan od najljepših srednjoevropskih gradova i uživajte u Hotelu Gloria 3*!

Aktuelno
Posjetite Budimpeštu, jedan od najljepših srednjoevropskih gradova i uživajte u Hotelu Gloria 3*!
-

Neki će reći kako je Budimpešta jedan od najljepših gradova na svijetu. I vjerojatno će biti u pravu jer ovaj grad zrači posebnom energijom.

8

Prekrasna mađarska metropola puna je kulture i lijepih krajolika. Uz sve to neodoljivom je čini i izvrsna hrana te pristupačne cijene.

3

Budimpešta pruža osjećaj sigurnosti i tople ušuškanosti stoga ne samo da se nalazi vrlo visoko na popisu najpoželjnijih turističkih destinacija, ona je jedan i od najpoželjnijih gradova za život.

7

Ugodna klima, Dunav koji protječe kroz grad i nosi u sebi relaksirajuću snagu i moćno dostojanstvo predstavlja adut na koji je teško ostati ravnodušan.

6

Budimpešta je također postala i centar obrazovanja studenata iz cijelog svijeta što joj je udahnulo novi polet i entuzijazam.

5

Različite kulture, različiti jezici i različiti snovi spojili su se na mjestu koje spaja Istok i Zapad. Na mjestu koje vrijedi istražiti ili posjetiti barem jednom u životu.

4

Tri noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi u hotelu Gloria 3* platite 350 KM, Citydeal-u 70 KM, a ostatak od 143 EUR pri dolasku!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite