PROCURILE ŠKAKLJIVE FOTOGRAFIJE buduće PREDSJEDNICE HRVATSKE: Muškarci padali u nesvijet kad su vidjeli, A ONDA SE PREDSJEDINICA OGLASILA I EVO ŠTA JE PORUČILA

Šokantno!
PROCURILE ŠKAKLJIVE FOTOGRAFIJE buduće PREDSJEDNICE HRVATSKE: Muškarci padali u nesvijet  kad su vidjeli, A ONDA SE PREDSJEDINICA OGLASILA I EVO ŠTA JE PORUČILA
.

Želi da dođe do drugog kruga, a kasnije i do pobjede!

Starleta i bivša voditeljka "Parova" Ava Karabatić odlučila je da se kandiduje na ovogodišnjim predsjedničkim izborima Republike Hrvatske!

Kako sama ističe spremna je da pobjedi Kolindu i postane najljepša predsjednica na ovim prostorima. Samo za portal "Alo.rs" ona je istakla zašto se odlučila za ovaj nesvakidašnji potez:

ava-karabatic7-041116-1
  Zašto glasati za mene?! Kao neko ko je i te kako mudar i poznaje psihilogiju ljudi, jer sam prošla kroz brojne rijaliti programe, ali naravno i druge stvari! Zaslužila sam ući u drugi krug, kao neko ko je završio za profesora latinskog i italijanskog jezika. Vrckava sam i puna adrenalina, takođe se odlično razumijem u sport i politiku - istakla je Ava na samom početku razgovora za portal "Alo.rs" i obrazložila šta joj znači slogan pod nazivom "Sve ću vas zadovoljiti" koji prati njenu predsjedničku kampanju.

ava-p

- Kada sam smišljala naziv "Sve ću vas zadovoljiti", mislila sam na susjede. Da nama kao narodu bude mnogo bolje, i da svi živimo u sreći. Moja očekivanja su svakako drugi krug, jer moje znanje tek sada dolazi do izražaja.

screen-shot-10-05-19-at-05-11-pm

U Hrvatskoj su se navodno pojavili bilbordi na kojima je Ava pod sloganom "Sve ću vas zadovoljiti". Nije poznato da li je riječ o pravom plakatu ili se nego zabavio u fotošopu sa namjerom da nasmeje narod!
Izvor: alo.rs
 

Ne propustite