MILJANA KULIĆ U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Pali dodiri, ruke lete po cijelom tijelu, a kada vidite ko je u pitanju... NEĆE VAM BITI DOBRO!

Aktuelno
MILJANA KULIĆ U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Pali dodiri, ruke lete po cijelom tijelu, a kada vidite ko je u pitanju... NEĆE VAM BITI DOBRO!
.

Miljana Kulić je dobila zadatak od Drveta mudrosti da istraži kakav je odnos između Stefana Karića i Ive Grgurić, kao i između Filipa Đukića i Ivane Šopić.

miljana-815x458-750x421

Miljana se maksimalno posvetila ovom zadatku, te je tokom noći ispitivala učesnike ovih odnosa. U jednom trenutku je bila veoma prisna sa Đukićem, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju. Njih dvoje su se i poljubili, dok su zadrugari oko njih dobacivali. Kada je Miljanina mama, Marija Kulić, saznala za ovu situaciju, pobjesnila je i odmah je napala.

– On je mrtav pijan, ne može da stoji na nogama. Šta radiš ti? – upitala je Marija

 Kunem ti se ništa nije bilo. On je pokušao da me poljubi, ja sam okrenula glavu – branila se Miljana

Rekli su mi da se ljubiš sa njim – nastavila je Marija

1569401407683-filip-830x0-750x472

 Kunem ti se mama u sve na svijetu. Kunem ti se u Tijanu i Anu da se nisam poljubila sa njim. Razgovarala sam sa njim o čemu treba da pričam – rekla je Miljana.

 Ako je pijan, nema šta da pričaš sa njim. Da li si normalna? Ujutru dok se ne otrjeznite, da te nisam vidjela pored njega – zabranila joj je Marija

Novi.ba/Express

Ne propustite