STARIJI OD NJE SKORO 4 PUTA! OVAJ TAJKUN joj je kupio stan od 300.000 eura, RODITELJI SU SE NJE ODREKLI: Ona je otkrila SKANDALOZNE informacije o ZADRUGARKI , BALKAN ZANIJEMIO! (VIDEO)

Aktuelno
STARIJI OD NJE SKORO 4 PUTA! OVAJ TAJKUN  joj je kupio stan od 300.000 eura, RODITELJI SU SE NJE ODREKLI: Ona je otkrila SKANDALOZNE informacije o ZADRUGARKI , BALKAN ZANIJEMIO! (VIDEO)
.

Zadrugarka Tara Simov vješto prikriva mnoštvo informacija koje ima o mnogim ukućanima, ali uvijek nastoji da sa svakim ima korektan odnos izbjegavajući bespotrebne rasprave bez ikakve osnove.

Međutim, ona je u nekoliko navrata pokazala koliko ne voli nepravdu i neistinu, pogotovo kada je njen život u pitanju. S obzirom na to da je zbog toga počela da gubi strpljenje, zadrugarka se ovog jutra probudila vidno neraspoložena, pa je u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušom otkrila šta sve zna o Ivi Grgurić.

tara-simov

Foto: Instagram

-On je njoj kupio stan od 300.000 eura! Ona zna da ja to znam, to su opšte poznate informacije u Zagrebu. Taj se zove Marinko, on joj je dao sve. Živjela je sa njim godinu dana, prevarila ga sa nekim radnikom i on je otjerao, njeni su saznali sve i odrekli se nje. Radila je kao eskort dama za 250-300 eura - ispričala je Tara.

iva-grguric

Foto: Instagram

Janjuš nije mogao da vjeruje šta sluša, pa je otkrio kakvu verziju priče je njemu ispričala, a

što se nikako nije poklopilo.

-Meni je rekla da je tata ostavio kad je bila mala i nikad joj se više nije javio - rekao je Janjuš.

marko-janjusevic-janjus-nt-svet

Foto: Svet

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Novi.ba/Pink

Ne propustite