GLUMILA JE NATAŠU U KULTNOM FILMU "LAJANJE NA ZVEZDE": Zbog traume je plakala svake sedmice, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Show
GLUMILA JE NATAŠU U KULTNOM FILMU "LAJANJE NA ZVEZDE": Zbog traume je plakala svake sedmice, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)
.

Nataša ne krije da je razvod roditelja i razdvojenost od oca teško preboljela

Od kada se pojavila u filmu "Lajanje na zvezde" mnogo toga se promijenilo u životu naše prelijepe glumice Nataše Tapušković. Javnosti je postala poznata po djevojačkom prezimenu Šolak.

laj

Foto: Printscreen 

Glumicu Natašu Tapušković publika je upoznala kroz mnogobrojne uloge. Međutim, detalji iz njenog privatnog života nisu mnogo poznati široj javnosti.

Iako joj je djetinjstvo ostalo u lijepom sjećanju, Nataša ne krije da je razvod roditelja i razdvojenost od oca teško preboljela. U ispovjesti za Puls, svojevremeno je otkrila:

lajaa

Foto:Dragana Udovičić

- Imala sam pet godina kada se moja četrnaest godina starija sestra po majci udala. Pamtim taj momenat kao traumu, jer smo živjeli zajedno sve dok poslije svadbe, koja je za mene bila nevjerovatan događaj, nije rekla: „Idem ja.“ Bila sam zbunjena i gledala sam kuda odlazi sa „tim čikom“. Da me utješi, obećala mi je cigaret žvake. Ona se odselila i od tada sam odrastala kao jedinica. Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živio u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih djelatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu djecu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vrijeme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me posjeti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzila sam sve do skoro, dok nisam dobila svoju djecu. Tada sam zacijelila te rane. Nedjeljom bih slušala zveckanje escajga u drugim kućama dok se kod nas otac spremao da ode - ispričala je glumica i dodala:

lajaaa

Foto:Dragana Udovičić

- Bježala sam u toplinu tuđeg doma kod komšinice Mirke. Ona je imala dvije ćerke, muža, kanarinca, htjela sam da budem dio pune kuće. Na neki način zavidjela sam drugarici koja je živjela sa mamom i bakom, njoj otac nije nikad dolazio. Imala je na neki način jasniju situaciju. Moji doživljaji i spoznaje tokom djetinjstva nekako su prerani stigli. Sećam se boli koju sam osjećala dok bih ostajala sama i gledala film „Kramer protiv Kramera“, scena prženja jaja. Kada sam gledala „Rajanovu kći“, komšinica je sišla s drugog sprata jer sam strašno plakala. Od razmišljanja o sopstvenoj porodici još tada sam razumjela šta muči Saru Majls.

Novi.ba/Espreso

Ne propustite