LUNA ZARADILA OGROMNU CIFRU PJEVAJUĆI NA PLEJBEK: Pobjesnit ćete kad čujete koliko je PARA uzela za samo 4 SATA!

Show
LUNA ZARADILA OGROMNU CIFRU PJEVAJUĆI NA PLEJBEK: Pobjesnit ćete kad čujete koliko je PARA uzela za samo 4 SATA!
.

Hit!

Luna Đogani je započela pjevačku karijeru i ovog vikenda je održala dva nastupa u Makedoniji. Rijaliti zvijezda je za četiri sata, koliko su ukupno trajale njene tezge u Strumici i Kavadarcima, zaradila čak 8.000 evra, a kako piše "Informer" - pjevala je na plejbek.

lunaaa

Foto:e-stock

Navodno, ona se nije usudila čak ni svoju prvu i jedinu pjesmu da otpjeva uživo, već je samo otvarala usta i dozivala publiku da pjeva umjesto nje.

- Oba nastupa su bila jako posjećena, jer smo mi koji smo pratili "Zadrugu" željeli da čujemo kako to Luna pjeva. Međutim, razočarali smo se jer nismo čuli Lunin glas, već smo zapravo slušali hitove JK, Maje Berović i Severine sa Jutjuba. Ako je već planirala nastup na plejbek, Luna je trebalo bar te pesme da snimi u studiju, pa da u klubu pusti te snimke. Ovo je sramota! - kaže za "Informer" mladić koji je bio na Luninom koncertu i dodaje:

luna22

foto: Instagram

- S vremena na vrijeme bi se obratila publici i dozivala nas da pjevamo s njom, a ona je zapravo samo otvarala usta i ponekad pjevušila. Čak ni sopstvenu numeru nije mogla da otpjeva uživo. Ma, njoj mikrofon nije ni bio potreban!

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite